Nieuws van NORMARJER

Het laatste nieuws staat bovenaan.

 

Nieuwe auto

In oktober 2008 hebben we een nieuwe auto gekocht. Deze is het geworden, in de kleur wit. Eind november 2008 is hij afgeleverd.

Het is een fijne auto. Helaas zijn alle Mitsubishi Lancers in 2009 € 2000,00 goedkoper geworden. Hierdoor schrijven we ineens veel af. Hierover hebben we een brief geschreven naar de importeur. Zodra we antwoord hebben publiceren we het hier.

 

Droom uitgekomen

Arthur en Martin hebben met een beetje hulp van Jeremy een Burton gebouwd. Lees hier meer over ons project.

 

Droom

Deze zou ik willen bouwen.

 

Digitale TV

We zijn overgestapt op digitale tv. We hebben hiervoor een speciale ontvanger aangeschaft en deze aangesloten. Het beeld is beter van kwaliteit en we hebben meer zenders, zonder dat we meer moeten betalen. Tegen een geringe meerprijs zouden we nog meer zenders kunnen krijgen. Bijvoorbeeld sport en/of filmkanalen. Eén van de nieuwe zenders is Car Channel. Hier kijken Martin en Jeremy regelmatig naar. Lees meer over digitale tv op deze site.

 

Nieuwe auto Norma

Norma heeft haar Daihatsu Cuore in de zomer van 2007 ingeruild voor een Daihatsu Sirion2. Een mooie rode, met een chromepakket.

 

Opnieuw Norma 40

Norma is op 9 april 2007 40 geworden. Dit heeft ze toen uitbundig gevierd. In de zomervakantie is haar verjaardag nog een keer gevierd, samen met Peter, die op 31 maart 2007 40 was geworden. Op de camping was een surpriseparty georganiseerd. Leuk, precies op de dag dat Norma’s nieuwe auto werd afgeleverd.

 

Brommerongeluk Jeremy

Jeremy had zijn brommer nog maar een paar dagen en hij ging al onderuit in een natte bocht. Hij moest remmen en gebruikte waarschijnlijk alleen de voorrem. Een logische reactie als je jaren gefietst hebt, op een fiets met handremmen. Een brommer heeft ook een voetrem, waarmee je de rem van het achterwiel bedient. Gelukkig is de brommer goed verzekerd en krijgt hij de schade vergoed. Het schadebedrag is geschat op ruim € 1600.

 

Jeremy 16

Jeremy is 15 juni 2007 16 jaar geworden. Hij heeft een nieuwe brommer gekocht, een Aprilia RS50 Spain’s. Klik hier voor een foto.

 

ROC Zeeland 10 jaar

ROC Zeeland, de werkgever van Martin, bestaat 10 jaar. Informatie over de activiteiten staat hier.

 

Nieuwe fotocamera

Sinds kort zijn we in het bezit van een Digitale Spiegelreflex Camera. Een Canon EOS 300D. Hier zijn we druk mee aan het oefenen. De mooiste foto’s vind je hier. Regelmatig worden deze foto’s ververst.

 

Jeremy ging naar Saeftinghe

Jeremy is met school naar het Verdronken Land van Saeftinghe geweest. Ze hebben ontzettend genoten van de natuur en van de modder. Dat is hier te zien.

 

Norma 40

Norma werd 40 op 9 april 2007. Ze heeft dit groots gevierd met een inloopparty op 7 april 2007.

Met kort haar, gelaserde ogen en een geopereerde voet merkt ze er niets van!

 

FAQ examinering

Voor ROC Zeeland, Cluster Economie zijn FAQ’s over examinering gemaakt, zodat de leerlingen zichzelf kunnen informeren.

De FAQ’s staan hier.

 

Wintersport 2007

In de voorjaarsvakantie (17-02-2007 – 24-02-2007) zijn we op wintersport geweest naar Andorra (Pas de La Casa). Jeremy zijn vriend Niels is meegeweest. We gingen voor het eerst met het vliegtuig. We vlogen naar Barcelona, waar we opgehaald werden met een bus. Pas de La Casa is een leuke plaats, met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De jongens waren voor de uitgaansgelegenheden nog net te jong.

Skiën in Andorra is een combinatie van Oostenrijkse gezelligheid en Franse pistes. Het skigebied (Grand Valira) is groot. Alles bij elkaar is er bijna 200 km piste. De sneeuw is perfect, door de droge lucht. Zelfs dit jaar was het goed skiën, terwijl er in heel Europa weinig sneeuw lag.

Foto’s staan hier.

Wij zaten hier in appartement Alaska.

 

Dubai UAE

Tijdens de herfstvakantie 2006 zijn we met de familie Torreman naar de Verenigde Arabische Emiraten geweest. Hans werkt daar voor Vopak in Fujairah. We verbleven bij hem in zijn appartement. We hebben veel beleefd en gezien. Het was geweldig. De mooiste foto’s staan hier, op onze fotopagina.

 

Arthur en Isolde 40

Arthur werd 40 in april 2006, Isolde wordt 40 in september 2006. Samen vierden ze dit in de zomervakantie, op Camping De Witte Raaf.

Het was zeer gezellig en het weer zat mee. We hebben geBBed, taart gegeten, de jarigen toegesproken en hen spelletjes laten doen, gedanst en volgende dag gezamenlijk ontbeten. De toespraak die Martin heeft gehouden staat hier.

 

Martin stond in de Autoweek

In week 31 stond Martin in het tijdschrift Autoweek. Wekelijks staat in dit tijdschrift een artikeltje met de titel “De Vonk”.

Het gaat over het ontstaan van passie voor auto’s. In december 2005 heb ik een stukje geschreven en dit naar Autoweek gestuurd. In week 31 is het geplaatst. Je vindt het artikeltje hier.

 

 


Terug